enhrdeit info@excursioncroatia.com
+385 91 577 5607
info@excursioncroatia.com
+385 91 577 5607
enhrdeit

Split: Mediteranski raj za avanturiste u Hrvatskoj

Split: Mediteranski raj za avanturiste u Hrvatskoj

Smješten na blistavoj jadranskoj obali, Split nije samo grad bogate povijesti i kulturne baštine, već i igralište za ljubitelje avanture. Ako tražite adrenalinski bijeg, Split nudi niz uzbudljivih aktivnosti koje će zadovoljiti vaš avanturistički duh.

Penjanje i planinarenje:
Surove litice i prekrasni krajolici koji okružuju Split predstavljaju idealno okruženje za penjanje i planinarenje. Brdo Marjan, zeleni park smješten zapadno od središta grada, nudi brojne staze koje vode do vidikovaca koji oduzimaju dah. Popnite se po liticama i uživajte u panoramskom pogledu na Jadransko more ili istražite skrivene staze koje vijugaju kroz guste šume. Bez obzira jeste li iskusni penjač ili planinar početnik, Marjan Hill zadovoljava sve razine vještina i obećava uzbudljivo iskustvo na otvorenom.

Kajak po moru:
Upoznajte se izbliza s pjenušavim vodama Jadranskog mora kroz sea kajak. Veslajte duž slikovite obale, otkrivajući skrivene špilje, skrovite plaže i slikovite otoke. Istražite obližnje Paklene otoke, skupinu malih otoka poznatih po kristalno čistom moru i netaknutoj prirodnoj ljepoti. Dok klizite kroz blage valove, prepustite se sunčevim zrakama i prigrlite mir mora.

Rafting na bijelim vodama:
Za adrenalinski doživljaj kao nitko drugi, otisnite se u unutrašnjost do rijeke Cetine i doživite rafting na divljim vodama. Plovite kroz uzbudljive brzake, okruženi zadivljujućim krajolikom kanjona i bujnim zelenilom. Osjetite navalu adrenalina dok veslate kroz brzake, radeći kao tim na osvajanju neukroćene rijeke. Rafting na rijeci Cetini nezaboravna je avantura koja će vas dugo sjećati.

Podstava s patentnim zatvaračem:
Oslobodite svog unutarnjeg odvažnika lebdeći u zraku na zip-line avanturi. Samo nekoliko minuta vožnje od Splita, slikoviti kanjon Cetine nudi uzbudljive zip-line tečajeve koji će vas odvesti preko prekrasnih kanjona i gudura. Osjetite navalu adrenalina dok klizite nebom, uživajući u panoramskim pogledima na okolne krajolike. To je avantura koja na najuzbudljiviji način spaja uzbuđenje i prirodne ljepote.

Ronjenje:
Istražite očaravajući podvodni svijet Jadranskog mora kroz ronjenje. Split i njegovi okolni otoci nude obilje mjesta za ronjenje, gdje možete otkriti živopisne koraljne grebene, fascinantan morski život, pa čak i istražiti podvodne špilje i olupine. Bilo da ste certificirani ronilac ili se želite okušati po prvi put, kristalno čisto more Splita pruža nezaboravno iskustvo ronjenja.

Paragliding:
Za istinsko iskustvo koje izaziva strahopoštovanje, podignite se u nebo i krenite paraglidingom iznad Splita. Osjetite slobodu dok lebdite iznad grada, diveći se panoramskom pogledu na obalu, otoke i planine. U pratnji iskusnog pilota, klizit ćete kroz zrak, prihvaćajući uzbuđenje letenja dok uživate u krajoliku ispod kojeg oduzima dah.

Split nije samo grad kulturnog blaga već i raj za avanturiste. Stoga, ako tražite bijeg pun akcije, isplanirajte svoje putovanje u Split i pripremite se za ulazak u uzbudljiva iskustva od kojih će vam srce ubrzati i stvoriti uspomene za cijeli život.

Povezani Izleti
Brod Zaramaris: 7-dnevni izlet brodom po jadranskoj obali , Luksuzno vikend krstarenje jadranom na jedrenjaku

Krstarenje Jadranom

Categories:
Izlet u trajanju 7 dana
0