enhrdeit info@excursioncroatia.com
+385 91 577 5607
info@excursioncroatia.com
+385 91 577 5607
enhrdeit

Medulin: Vaš ultimativni ljetni bijeg u Hrvatskoj

Medulin: Vaš ultimativni ljetni bijeg u Hrvatskoj

Sanjate o ljetnom odmoru koji kombinira osunčane plaže, uzbudljive aktivnosti i živopisnu atmosferu? Ne tražite dalje od Medulina, obalnog raja u Hrvatskoj koji ispunjava sve uvjete za nezaboravan odmor.

Plaža Bliss: Medulin se može pohvaliti impresivnom obalom s nizom prekrasnih plaža. Započnite svoju avanturu skakanja po plaži na plaži Bijeca, pješčanoj oazi koja se proteže više od kilometra. Odmarajte se na mekom pijesku, osvježite se u tirkiznoj vodi ili igrajte odbojku na pijesku i druge zabavne aktivnosti. Za više skrovito iskustvo, istražite skrivene dragulje duž medulinske rivijere, gdje vas čekaju mirne uvale i netaknuta priroda.

Bogatstvo vodenih sportova: Za avanturističke duše Medulin nudi obilje vodenih sportova. Osjetite navalu adrenalina dok jedrite na dasci preko plavih valova, okušajte se u kitesurfingu ili se upustite u uzbudljivu avanturu jet skija. Vožnja kajakom i veslanjem na dasci savršeni su za istraživanje obale vlastitim tempom, dok parasailing pruža prekrasan pogled na ljepotu Medulina iz zraka koji oduzima dah.

Povijesna čuda: Ljubitelji povijesti oduševit će se bogatom kulturnom baštinom Medulina. Posjetite impozantno arheološko nalazište Vižula, gdje vas ostaci rimske vile vraćaju u prošlost. Istražite drevni Arheološki muzej Medulina koji čuva impresivnu zbirku artefakata koji prikazuju povijesni značaj grada. Dok lutate ulicama, naići ćete na ostatke medulinske prošlosti, uključujući crkvu Sv. Agneze, simbol duboko ukorijenjene tradicije grada.

Kulinarski užici: Nijedan posjet Hrvatskoj i Medulinu nije potpun bez uživanja u lokalnoj gastronomiji. Otkrijte okuse Istre kroz tradicionalna jela pripremljena od lokalnih namirnica. Počastite svoje nepce svježim plodovima mora, specijalitetima s tartufima i krepkim istarskim gulašima. Ne zaboravite svoje jelo upariti s čašom istarskog vina poznatog po iznimnoj kvaliteti i osebujnosti.

Izleti brodom: Podignite svoje iskustvo Medulina na višu razinu zadivljujućim izletom brodom. Uskočite na brod i krstarite uz zadivljujuću obalu, posjećujući obližnje otoke i skrovite uvale. Zaronite u kristalno čisto more za avanturu ronjenja ili se jednostavno opustite na palubi i upijajte sunčeve zrake. Izlet brodom omogućuje vam da u potpunosti cijenite medulinsku obalnu ljepotu i stvorite trajna sjećanja.

Zabava i noćni život: Dok sunce zalazi, Medulin oživljava živahnim noćnim životom i mogućnostima zabave. Uživajte u glazbi uživo u barovima na plaži, plešite cijelu noć u modernim klubovima ili jednostavno uživajte u koktelu dok se divite zvjezdanom nebu. Živahna atmosfera i ljubazni mještani pobrinut će se da vaše večeri u Medulinu budu jednako nezaboravne kao i suncem okupani dani.

Medulin nudi savršen spoj prirodne ljepote, bogate povijesti, uzbudljivih aktivnosti i toplog gostoprimstva. Isplanirajte svoj ljetni bijeg u ovaj hrvatski dragulj i dopustite da Medulin istka svoju čaroliju stvarajući nezaboravno iskustvo odmora.

Related tours
Izlet brodom počinje u: 11:00 h

Izlet Brodom Vrsar – Rovinj – Limski kanal

Categories:
5 h
Vrsar
0
OdEUR 35