enhrdeit info@excursioncroatia.com
+385 91 577 5607
info@excursioncroatia.com
+385 91 577 5607
enhrdeit

Vrsar: obalni raj koji čeka da ga istražite na izletu brodom

Vrsar: obalni raj koji čeka da ga istražite na izletu brodom

Tražite komadić raja na hrvatskoj obali? Ne tražite dalje od Vrsara, obalnog dragulja koji nudi idilično okruženje za izlete brodom. Sa svojim kristalno čistim morem, prekrasnim plažama i bogatom pomorskom baštinom, Vrsar je destinacija koju mora posjetiti svaki ljubitelj mora.

Krenite na izlet brodom iz Vrsara i priuštit ćete nezaboravno iskustvo. Dok plovite Jadranskim morem, dočekat će vas prekrasni pogledi na razvedenu obalu Vrsara i njegove šarmantne pučinske otoke. Divite se dramatičnim liticama koje se spuštaju u azurno more i otkrijte skrivene uvale kojima se može pristupiti samo brodom.

Obilazak brodom odvest će vas do skrovitih plaža, gdje se možete opustiti na mekom pijesku i uživati u veličanstvenom suncu. Osvježite se u netaknutoj vodi ili se okušajte u ronjenju s disalicom i istražite živopisni podvodni svijet koji vrvi morskim životom.

Istražujući dalje, otkrit ćete bogatu kulturnu baštinu Vrsara. Posjetite povijesnu jezgru grada, gdje uske ulice vijugaju pored stoljetnih zgrada i slikovitih trgova. Divite se arhitekturi crkve sv. Foske, upečatljivoj znamenitosti s koje se pruža panoramski pogled na grad i svjetlucavo more.

Za ljubitelje hrane, izlet brodom u Vrsar nudi mogućnost uživanja u domaćim delicijama. Zaustavite se u konobi uz more i kušajte svježa morska jela uz čašu domaćeg istarskog vina. Kombinacija okusa očarat će vaše nepce i pružiti pravi okus podneblja.

Završite svoj izlet brodom zadivljujućim krstarenjem uz zalazak sunca. Svjedočite kako nebo blista narančastom i ružičastom dok sunce zalazi ispod horizonta, bacajući zlatni sjaj na Jadran. To je prizor koji će vas ostaviti zadivljeni i stvoriti uspomene za cijeli život.

Vrsar, sa svojom slikovitom obalom i živahnim pomorskim duhom, savršeno je odredište za izlete brodom. Doživite ljepotu, avanturu i tišinu koju nudi ovaj obalni raj i neka postane cijenjeni dio vaše priče o putovanju.

Povezani izleti
Izlet brodom počinje u: 11:00 h

Izlet Brodom Vrsar – Rovinj – Limski kanal

Categories:
5 h
Vrsar
0
OdEUR 35