enhrdeit info@excursioncroatia.com
+385 91 577 5607
info@excursioncroatia.com
+385 91 577 5607
enhrdeit

Nezaboravni izleti brodom iz Vrsara

Izleti brodom iz Vrsara

Istarska obala Hrvatske prošarana je slikovitim gradićima i prirodnim čudima koja privlače posjetitelje iz cijeloga svijeta.
Iz Vrsara se posjetitelji mogu ukrcati na izlet brodom koje ih vodi do dvije najljepše prirodne atrakcije u regiji: Rovinja i Limskog kanala.

Krenuvši od slikovitog ribarskog mjesta Vrsar, ovo petosatno putovanje brodom vodi vas na putovanje uz zadivljujuću obalu Jadranskog mora do dvije najljepše prirodne atrakcije u regiji: Rovinja i Limskog kanala..

Oduševit će vas prekrasni pogledi na surove litice, borove šume i kristalno čisto more koji ovu regiju čine tako poznatom. Nakon neko vrijeme plovidbe, stići ćete u šarmantni gradić Rovinj, nezaobilazno odredište svakog putnika u Istru.

Rovinj, Izlet brodom Vrsar , izleti

Rovinj je prekrasan grad izgrađen na malom poluotoku, a njegove šarene zgrade i uske uličice pružaju poseban mediteranski šarm. Uzmite si vremena za istraživanje starog grada, smještenog na brežuljku s pogledom na more. Otkrijte skrivene uličice i kutke, prošećite uz more ili se popnite do crkve sv. Eufemije za panoramski pogled.

Nakon boravka u Rovinju, brod isplovljava prema Limskom kanalu, jednoj od najljepših prirodnih atrakcija u regiji. Fjord je uska uvala koja se proteže oko 10 kilometara između strmih litica obraslih bujnom vegetacijom. Mirne i čiste vode fjorda savršene su za kupanje ili za promatranje jata riba i drugog morskog života koji pliva ispod površine.

Tijekom vašeg putovanja kroz Limski kanal, svjedočit ćete zadivljujućim pogledima na okolni krajolik, i imat ćete priliku zaustaviti se u lokalnom ribogojilištu kako biste kušali svježe kamenice i dagnje izlovljene iz fjorda.

Ovo putovanje brodom od Vrsara do Rovinja i Limskog kanala nudi nezaboravno i jedinstveno iskustvo koje je savršeno za sve putnike. Bilo da ste ljubitelj prirode, kulture ili gurmana, ovo putovanje ima za svakoga ponešto.

Ukoliko ste se zaželjeni možda više romantičnije atmosfere u našoj ponudi moguće je i pronaći izlet koji nudi baš to :

Doživite ljepotu Jadranskog mora u zalasku sunca na ovom večernjem izletu brodom iz Vrsara. Plovit ćete uz obalu, uživajući u zadivljujućim pogledima na zalazak sunca nad morem. Izlet uključuje uživanje u prekrasnom zalasku sunca uz piće koje će Vam pomoći makar na kratko zaboraviti na užurbani dnevni ritam.

Zaključno, izleti brodom iz Vrsara nude jedinstvena iskustva i priliku za otkrivanje ljepote i kulture istarske obale. Bez obzira na vaše želje, sigurno će se naći izlet brodom iz Vrsara koji će zadovoljiti vaše potrebe i nadmašiti vaša očekivanja.

Ne propustite priliku rezervirati sa nama   izlet brodom online kako biste osigurali svoje mjesto, jer je to jedna od najpopularnijih atrakcija u regiji.

PS.

Obavezno ponesite kremu za sunčanje, šešir i udobnu obuću, jer izlet uključuje hodanje i izlaganje suncu. I ne zaboravite ponijeti svoj fotoaparat kako biste uhvatili zapanjujući krajolik i stvorili uspomene koje će trajati cijeli život.

Povezani izleti
Izlet brodom počinje u: 11:00 h

Izlet Brodom Vrsar – Rovinj – Limski kanal

Categories:
5 h
Vrsar
0
OdEUR 35