enhrdeit info@excursioncroatia.com
+385 91 577 5607
info@excursioncroatia.com
+385 91 577 5607
enhrdeit

Izleti brodom iz Splita i Brača do Modre špilje

Izleti brodom iz Splita i Brača do Modre špilje

Planirate li putovati u Hrvatsku, jedna od atrakcija koje morate vidjeti je Modra špilja.

Smještena na malom otoku Biševu, na kratkoj udaljenosti od Splita, Modra špilja je zapanjujuće prirodno čudo koje ne želite propustiti.

A najbolji način da to vidite je na izletu brodom koji vas vodi i na druga prekrasna mjesta u okolici.
Jedan popularan izlet brodom polazi iz Splita i Milne na otoku Braču i vodi vas da vidite ne samo Modru špilju, već i nekoliko drugih znamenitosti regije.

Evo što možete očekivati na ovom izletu brodom:

Modra špilja:

Modra špilja glavna je atrakcija ovog izleta brodom. Špilja je poznata po svojoj jarkoj plavoj boji, uzrokovanoj odbijanjem sunca od bijelog pješčanog dna špilje.

Da biste došli do nje, morat ćete uzeti mali čamac od glavnog broda, jer je ulaz u špilju visok samo oko metar. Kada uđete unutra, zadivit će vas čarobno plavo svjetlo koje vas okružuje.

izlet brodom iz splita i braca , otok bisevo , plava spilja

Komiža:

Nakon posjeta Modroj špilji, vaš će brod krenuti prema šarmantnom selu Komiža na otoku Visu.

Ovaj slikoviti gradić poznat je po svojim uskim ulicama i prekrasnoj arhitekturi, a prije povratka na brod imat ćete slobodno vrijeme za kavu i doručak ili jednostavno za istraživanje.

izlet brodom Split , Brac ,Komiza

Uvala Stiniva:

Vaš će vas brod zatim odvesti do zaljeva Stiniva, osamljene plaže smještene između visokih litica.

Plaža je dostupna samo čamcem ili strmom pješačkom stazom, što je čini idealnom lokacijom za mirno i opuštajuće razgledavanje.

Imat ćemo dovoljno vremena da se opustite na plaži ili istražite stjenovite litice prije nego nastavite prema sljedećem odredištu.

Split , Brac , Stiniva

Plava laguna:

Sljedeća destinacija na našem putovanju je  Plava laguna, prekrasni zaljev s kristalno čistom tirkiznom vodom.

Laguna je popularno odredište za ronjenje i plivanje, sa svojim kristalno čistim morem i obiljem morskog života. Tu se možete odvažiti i skočiti sa broda, istraživati prekrasno podmorje ili jednostavno uživati u prekrasnom krajoliku.

izlet brodom iz splita i braca , plava laguna

Hvar:

Naša posljednja destinacija izleta završava u Hvaru, jednom od najljepših i najživljih gradova na hrvatskoj obali.

Hvar je poznat po svojoj povijesnoj srednjovjekovnoj arhitekturi, živahnom noćnom životu i prekrasnim plažama.

Možete istraživati grad, prošetati rivom ili posjetiti neke od lokalnih znamenitosti, uključujući hvarsku tvrđavu i katedralu sv. Stjepana.

izlet brodom Split , Brac , tvrđava Hvar

Jedna od najboljih stvari ovog izleta brodom je samo putovanje.
Vožnja brodom vodi vas uz prekrasnu obalu otoka, pružajući vam prekrasan pogled na litice, plaže i kristalno čisto more. A sam brod je udoban i praktičan način putovanja, s puno prostora za opuštanje, upijanje sunca i uživanje u krajoliku.

Zaključno, izlet brodom iz Splita i Milne do Modre špilje i drugih prekrasnih mjesta u regiji doista je nezaboravno iskustvo. To je prilika da istražite zapanjujuću obalu otoka i budete okruženi prirodnom ljepotom koja oduzima dah.

Osjetit ćete uzbuđenje i iščekivanje dok krenete na brod, željni otkrivanja skrivenih dragulja regije. Uzbuđenje ulaska u čarobnu Modru špilju i okruženja svjetlucavim plavim svjetlom oduzet će vam dah. A osjećaj da ste potpuno uronjeni u zapanjujuće prirodno okruženje zaljeva Stiniva i Plave lagune učinit će vas osvježenim i pomlađenim.

Ali nisu samo atrakcije same po sebi ono što ovaj izlet brodom čini tako posebnim. To je udobnost i praktičnost vožnje brodom, s opuštajućom atmosferom i ljubaznim vodičima koji će učiniti da se osjećate kao kod kuće. A to je osjećaj avanture i istraživanja koji dolazi s otkrivanjem novih mjesta i doživljavanjem različitih kultura.

Sve u svemu, izlet brodom iz Splita i Milne iskustvo je koje će vas nadahnuti, razveseliti i ispuniti nezaboravnim sjećanjima. Dakle, ako tražite avanturu koja kombinira prirodne ljepote, kulturno istraživanje i opuštanje, svakako dodajte ovaj izlet brodom na svoj popis.

Nećete požaliti!

Povezani izleti brodom iz Splita
Brod Zaramaris: 7-dnevni izlet brodom po jadranskoj obali , Luksuzno vikend krstarenje jadranom na jedrenjaku

Krstarenje Jadranom

Categories:
Izlet u trajanju 7 dana
0